RENCO

RENCOSvi RENCO proizvodi su proizvedeni od najboljih materijala, kako bi se osigurala visok kvalitet i dobar standard naših proizvoda. Nudimo automobilske hladnjake koji su bitan dio sistema  za hlađenje vašeg vozila. Brend se fokusira na sigurnost i inovativno razmišljanje, kako bi ispunili sve norme i standarde koji bi osigurali nesmetan rad Vašeg vozila. Uz garanciju koju nudimo osjećajte se bezbjedno.

NISSENS

NISSENSOd 1921, Nissens razvija, proizvodi i isporučuje širok spektar automobilskih rashladnih sistema i dijelova klime za razna preduzeća širom svijeta. Svi proizvodi i usluge Nissens-a proizlaze iz želje za optimalno rješenje za svaku potrebu. Pri tome se zahtjeva dobro poznavanje tehnologije, mogućnosti i tržišta.

Nissens nudi katalog koji sadrži više od 12.000 predmeta, a novi se stalno dodaju. Svaki proizvod je rezultat razvoja, testiranja i evolucije tako da razvoj znanja u jednoj oblasti često dovodi do rezultata koji se mogu koristiti u drugim područjima. Na taj način, rezultat razvoja može dovesti do optimizacije obje radne rutine, proizvodne metode i izbora materijala, a od toga će naravno korist imati naši klijenti. Ako se proizvodni pribor, odnosno rješenje optimizira što često dovodi do bolje cijene, kraćih rokova isporuke, i drugim činjenica značajnih za kupca. Na taj način, Nissens može postići naš cilj i pomoći našim klijentima da budu još konkurentniji.

VALEO

VALEOOva francuska kompanija spada u sam svjetski vrh proizvođača dijelova i opreme za automobile. Valeo je orijentisan na istraživanje i razvoj s jednakom profesionalnošću kao i prema proizvodnji i prodaji.

Svojom inovativnošću i kvalitetom predstavlja pouzdanog partnera s kojim je čast poslovati. Samo saznanje da je danas prisutan u više od 34 zemalje, da zapošljava preko 81.000 ljudi u 128 proizvodnih programa i 62 razvojna centra daje sliku vrlo ozbiljnog i pouzdanog partnera koji je prisutan na svjetskom tržištu već 80 godina. Valeo proizvode odlikuje najviši stepen kvaliteta te se stoga ugrađuju u svim vodećim tvornicama automobila. Danas svaki drugi automobil u Europi i svaki treći u svijetu ima Valeo proizvod prve ugradnje.

Dio Valeo asortimana koji možete pronaći u LASS-u je : Valeo metlice brisača, Valeo svjetlosnu opremu, Valeo hladnjake i Valeo podizači stakla itd. Svi ovi proizvodi spadaju u sam vrh svjetske tehnologije što dokazuju prvom ugradnjom kod vodećih svijetskih proizvođača u automobilskoj industriji. Ozbiljnost ove kompanije pokazuje i činjenica da planiraju uložiti znatna sredstva u istraživačke projekte kompanije Valeo za razvoj tehnologije očuvanja okoline. Što nam je dovoljan pokazatelj koliko se razmišlja u budućnosti što nam ulijeva dodatnu sigurnost u sam brend Valeo.

INTERNATIONAL RADIATORS

INTERNATIONAL RADIATORSKompanija International Radiators je dio udruženja Unupart Group i ključna figura u proizvodnji i distribuciji rashladnih automobilskih djelova u Evropi. Zahvaljujući iskustvu od 100 godina, šestougaoni logotip poznat je širom svijeta . International Radiators, predlaže bogat spektar visoko kvalitetnih proizvoda kao što su hladnjaci, uljni i interkuler grijači, vazdušni kompresori, kondenzatori, itd.kako za automobile tako i za kamione.

International Radiators snabdjeva svoje klijente u Evropi i Sjevernoj Americi – trgovce na veliko, specijaliste za hladnjake, montere, i druge iz glavne magacinske baze u Tajnenu (Belgija).

TYC

TYCTYC Europa sa sjedištem u Holandiji je Europska divizija TYC Brother Industrial Co Ltd. Sa skladištem od 18.000 m2 distributivni centar osigurava kupcima isporuke na vrijeme. TYC Brother Industrial Co.Ltd sa sjedištem u Tajvanu je jedan od najvećih proizvođača zamjenske svjetlosne opreme za automobile visokog kvaliteta što potvrđuju certifikati QS9000 i ISO9001. TYC proizvodi sveobuhvatniju aftermarket svjetlosnu opremu, osim toga proizvodi i originalnu svjetlosnu opremu za različite OE proizvođače svjetlosne opreme u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji, Africi i Bliskom istoku.

TYC je kompanija koja se od početka zalaže za proizvodnju proizvoda najvišeg kvaliteta. Dosadašnjim stalnim investiranjem u kvalitet proizvodnih procesa i postupaka TYC-a su doveli do sklapanja mnogih kooperativnih ugovora, ugovora o proizvodnji za svjetske vodeće proizvođače svjetlosne opreme, kao što su: Koito (Toyota), Stanley Electric (Honda), Lucas (UK), Visteon (Ford).

U širokom spektru proizvoda najbitniji su: svjetlosna oprema, tuning svjetlosna oprema, ogledala, kondenzatori, ventilatori i hladnjaci.

DEPO

DEPODepo je kompanija koja je od 1977. fokusirana na razvoj i proizvodnju automobilske svjetlosne opreme. Danas su njihovi proizvodi dostupni širom svijeta i prepoznatljivi na tržištu. Depo danas ima preko 1.850 zaposlenih, a njihovi proizvodi mogu se pronaći u više od 180 zemalja širom svijeta. Kvaliteta i inovacija su ključni aspekti kako bi ostali ispred konkurenata u automobilskoj industriji. Depo se zalaže za neprekidno usavršavanje, te su proteklih godina certifikovani od strane nekoliko standardiziranih organizacija. Upravo je to njihova prednost da se uz visoko kvalifikovanu radnu snagu može osigurati kupcima najbolji kvalitet auto dijelova. Uz sve prethodno nabrojane činjenice DEPO kao kompanija a i čitava njihova paleta proizvoda ulijevaju nam sigurnost i garanciju vrhunskog kvaliteta.

ISAM

ISAMI.S.A.M. je osnovan 1963 kao ALFA ROMEO, Pininfarina i Ferrari dobavljač. Kasnije su svoje djelovanje usmjerili na tržište zamjenskih dijelova, gdje su uočene dobre poslovne mogućnosti zbog nedostatka originalnih proizvoda. Promjenu od metalnih do plastičnih branika usko je slijedio i I.S.A.M. odmah od početka, što je omogućilo preduzeću razvoj gotovo potpunog raspona branika i maski.

Tvrtka trenutno pruža direktno ili indirektno zaposlenje za oko 170 ljudi, od proizvodnje do montaže i distribucije. Skladišni prostor potreban isključivo za zalihe gotovih proizvoda iznosi oko 18,000 m². Kao dio filozofije kompanije, I.S.A.M. se obvezao na vrhunski kvalitet proizvodnje. Kompanija koristi nekoliko proizvodnih certifikata izdanih od strane akreditiranih tijela za certifikaciju.

PHIRA

PHIRAPhira je osnovana 1963. godine i izrasla je u prvu nezavisnu kompaniju te vrste u Španiji, te su vodeći brend u području plastičnih dijelova automobila (branici, maske, lajsne) u ovom dijelu Europe. Sa preko 70 zaposlenih i potpuno robotizovanom proizvodnjom dijelova OE kvaliteta, prisutni su u preko 45 država u Europi sa skladištem od 31000 m2 mogu udovoljiti i najzahtijevnijim kupcima i potrebama.

Phira preko 85% proizvodi pomoću svojih mašina i kalupa, a 15% godišnjeg prometa ulaže se u nove tehnologije i novitete. Vrhunski kvalitet zagarantovan je ISO 9001 certifikatom. Phira ima 2 proizvodna centra u kojima se koriste materijali najboljeg kvaliteta u proizvodnji, s tim da od 2002 godine imaju najmoderniji sistem nanošenja primera na branike koji odgovara originalnoj kvaliteti.

KLOKKERHOLM

KLOKKERHOLMKompanija Klokkerholm osnovana je 1969. Prepoznatljiva je danas što je jedan od vodećih proizvođača karoserijskih dijelova u Europi, što nudi najširi izbor karoserijskih auto dijelova i što je njihov A kvalitet dijelova jednak je OE dijelovima. Ovo je realizovano kroz kontinuirano ulaganje u modernu proizvodnu opremu i izgradnju velikog skladišta koje osigurava dostupnost traženog dijela Klokkerholm korisnicima. Klokkerholm-ov raspon proizvoda uključuje reparaturne dijelove i kompletne dijelove kao što su prednji i zadnji blatobrani, poklopci motora i prtljažnika.

Branici, rešetke maske, karteri, amortizeri i PVC zaštite samo su dio cjelokupnog asortimana. Uz to imaju kompletan program svjetlosne opreme i ogledala. Ukupno preko 32.000 različitih artikala dostupni su sa zalihe. Sjedište firme nalazi se u Klokkerholm-u u 19.000 kvadratnih metara proizvodnje, skladišta i uprave. 91 zaposlenih osigurava da mnogi Danski i međunarodni klijenti dobiju traženi proizvod po pravoj cijeni u pravom trenutku. Od ukupnog Klokkerholm programa izdvojeni su dijelovi A kvaliteta.

Ovi dijelovi su ili originalni dijelovi ili dijelovi koji su testirani od strane nezavisnih testiranja TÜV instituta u Njemačkoj i u Španiji. Za sve A dijelove Klokkerholm pruža istu garanciju kao i OE dobavljači. To znači da vlasnici automobila imaju istu garanciju kao da je popravak napravljen sa OE dijelovima dobijenim od uvoznika automobila.