Preduzeće AUTO DE-MI posluje u sastavu AUTO DE-MI grupe i vodeći je distributer karoserijskih delova, svetlosne opreme, rashladnih sistema, auto stakala kao i ostalih delova za putnička i laka komercijalna vozila u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

U našem asortimanu nalaze se artikli poznatih svetskih brendova iz oblasti karoserijskih auto delova, kao što su: KLOKKERHOLM, TYC, INTERNATIONAL, VALEO, RHIBO, ISAM, DEPO, PHIRA i mnogi drugi. Naročito želimo istaknuti asortiman hladnjaka motora i hladnjaka klime za sve tipove putničkih i komercijalnih vozila, koji predstavljaju najveću ponudu hladnjaka u regionu.

Naša distributivna mreža pokriva teritoriju Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske a naš cilj je ostati na mestu najvećeg distributera karoserijskih autodelova i širiti mrežu svojih poslovnica i dalje. Siguran sistem distribucije, pouzdana mreža narudžbi i dostava iz najbližeg magacina su garancija da će te vaš deo dobiti baš onda kad ga trebate. Postanite deo AUTO DE-MI porodice i ostvarite posebne pogodnosti kojima nagrađujemo vernost i saradnju.

Dozvolite da brinemo o vašim delovima a vi se prepustite poslu. Cena, kvalitet i garancija je ono što AUTO DE-MI promoviše i pruža.

Permanentno prateći savremena tehničko-tehnološka dostignuća u kategoriji karoserijskih auto delova, AUTO DE-MI ih uvodi na domaće tržište i na taj način svojim klijentima  omogućava korištenje kvalitetnih delova, zadovoljavajući tako potrebe i želje različitih segmenata korisnika.  U našoj ponudi mogu se pronaći i karoserijski delovi za stara vozila za koja više ne postoje ili nisu više u ponudi OE dijelovi.  Većina naših dobavljača prisutna je u prvoj ugradnji kod proizvođača vozila, što garantuje vrhunski kvalitet i izdržljivost. Takođe neki od njih prisutni su i na najpoznatijim takmičenjima Europe i sveta kao što su F1, WRC, Rally Paris – Dakar, DTM, WTCC i td.

Naši dobavljači u ponudi imaju homologovane proizvode koje zakon propisuje, te svi se proizvode u skladu sa ISO standardima. Kako bi dokazali kvalitet svojih proizvoda mnogi od njih imaju certifikate od najcenjenijih udruženja kao što su TÜV i Thatcham. Uz ponudu zamenskih delova i delova OE kvaliteta u mogućnosti smo ponuditi svim autolimarskim radionicama i originalne delove kako  bi se u potpunosti sanirala šteta na vozilu.

 

Kontaktirajte nas