DE-MI PROMET doo je privatno preduzeće osnovano 1996. godine. Uprava i skladište kompanije nalaze se u Banjoj Luci, Bosna i Hercegovina. Kompanija je više od 24 godine lider na tržištu Bosne i Hercegovine i uspješno odgovara na zahtjeve tržišta nudeći svojim kupcima najširi asortiman proizvoda. Danas smo vodeća kompanija u regionu sa timom od 180 ljudi.

Osnovna delatnost kompanije DE-MI PROMET doo je distribucija rezervnih delova za lična vozila renomiranih evropskih proizvođača automobila.

DE-MI PROMET je jedina kompanija u regionu koja u svom asortimanu nudi mehaničke, karoserijske delove, ulja i maziva i alate, što nam daje mogućnost da odgovorimo na zahteve tržišta i našim kupcima ponudimo najširi asortiman proizvoda.

Stručni tim DE-MI PROMET-a posvećen je snabdevanju tržišta najkvalitetnijim rezervnim delovima za putničke automobile u cilju poboljšanja bezbednosti saobraćaja i dugovečnosti vozila.

Misija naše kompanije je da obezbedi najviše standarde kvaliteta u distribuciji auto delova i pruži kupcima najveću vrednost za novac. Uz kontinuirano praćenje tržišta, široku mrežu ekspozitura i direktnu nabavku delova od svetski poznatih proizvođača auto delova, svakodnevno pomeramo brojke iz ionako širokog asortimana.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja svakim danom postavlja sve više standarde, kreira nove trendove i vremenom zadovoljava želje i najzahtevnijih kupaca.

Naš cilj je da pomerimo granice, povežemo najpoznatije evropske i svetske proizvođače auto delova sa krajnjim kupcima koji traže kvalitet po pristupačnim cenama i brz odgovor na njihove zahteve.

Sa nekoliko miliona prodatih rezervnih delova u poslednjih deset godina, DE-MI PROMET doo je ne samo visoko cenjena, već je i najveća kompanija ovog tipa u regionu. DE-MI TRAFFIC je takođe sinonim za finansijsku pouzdanost i stabilnost. A to najbolje znaju svi koji su poslovali sa DE-MI PROMET-om.
Održavanje odnosa sa kupcima i dobavljačima, kao i njihovo unapređenje, preduslov su za kontinuirano unapređenje kvaliteta u zadovoljavanju potreba tržišta i uspešan rast i razvoj kompanije u budućnosti.